Mapline Oy
Suunnistuskarttojen tulostuspalveluAjankohtaista, karttatulostuksen kauden 2010 aikatauluja:

Hyvää ja suunnistuksellista vuotta 2010 kaikille!
Kausi 2010 on mukavassa menossa ja olemme valmiina tekemään suunnistuskarttatulostuksia kauden mittaan entiseen tyyliin ja entisillä hinnoilla sekä isompiin että vähän pienempiinkin suunnistustapahtumiin.
Varaa karttatulostusaikasi viimeistään 3-5 vrk ennen tulostuspäivää, kansallisten kilpailujen ja suurempien kertatulostusmäärien osalta mielellään jo pari viikkoa aiemmin. Kaikki ennakkovaraukset ovat voimassa kevään ja kesän osalta.
Huhtikuun alusta alkaen normaali online-tulostuspalvelu käytössänne!
Kesäkuussa 17.-30.6. on varattu KRV/FIN5-rastiviikkokarttojen tulostuksille, joten varaa muissa tulostuksissa muutama lisäpäivä toimitusaikaan!

Heinä
kuun toimimme ennakkovarauksesta viikon varoitusajalla, varsinaiset tulostuspäivät viikoittain tiistaisin, laita spostia mapline@mapline.fi
Elokuun alusta alkaen taas normaali online-tulostuspalvelu käytössänne!Ohjeita tiedostojen valmisteluun suunnistuskarttojen tulostusta varten (Ocad9 ja Ocad10 väriasetukset käytössä):
Lähetä  ocd-tiedostot (Ocad5-10) sähköpostin liitteenä tulostuspaikkaan osoitteeseen mapline@mapline.fi viimeistään 2-3 työpäivää ennen sovittua valmistumispäivää. Kartat tulostetaan korkeatasoisella väritulostimella Maplinen tulostuspalvelussa sekä lähetetään Postin jakelu sovitusti pakettina tai kirjepostina tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen (katso etukäteen Postin toimitusajat, K-Mapin postinumero on 58700), muista ilmoittaa myös vastaanottajan puhelinnumero.

Tulostamme kartat Ocad9/10-ohjelmasta, vanhemmat Ocad-versiot muunnetaan tulostusvaiheessa 9-muotoon.
Ohjeita karttatiedostojen säätämiseksi Mapline -tulostuspalvelua varten:

Ocad9-pdf (doc) päivitetty 20.3.2009, samassa myös Ocad10-ohjeet >>


(Ocad8-pdf (doc) päivitetty 3.4.2008 >>)
Hinnasto-pdf >>  hinnasto voimassa toistaiseksi myös kaudella 2010, toimituskulut hinnastossa!


Huom! Karttatiedoston ja ratasuunnittelutiedoston on oltava samassa mittakaavassa ja samassa Ocad-versiossa. Ratapiirustuksiin ja ratasuunnittelun avuksi voidaan käyttää OCAD:n ratasuunnitteluohjelmaa. Taustakuvia ja -rastereita ei voi käyttää tulostuksessa eli mainoksien on oltava piirrettynä Ocad-tiedostoon.

Laskutus karttatoimituksen jälkeen e-kirjelaskulla hinnaston tai sopimuksen mukaisesti. Tiedoston avausmaksu kattaa tulostustiedoston värien ja symbolien tarkistamisen Maplinen värilasertulostimelle soveltuvaksi, tilaajan edellytetään käyttävän tiedostoissa Maplinen suosittelemia asetuksia, katso ohjeet.

Tulostamme kartat parhaan mahdollisen suunnistuskarttojen tulosteiden laatutason saavuttavalla Xerox 240 -laitteella (mm. tarkkuus 2400dpi, nopeus 1200 A3-värisivua tunnissa, G-Print 100-115g painopaperi), lisäksi varalaitteena toimii mahdollisten huolto-/kiiretilanteiden joustavaan ratkaisuun Xerox 2240-tulostin.

Tulostusajat kannattaa varata suunnistuskauden alkaessa tai vähintään 3-5 vrk ennen tulostuspäivää. Kisaviikolla keskiviikko on viimeinen mahdollinen tulostuspäivä!

Kaudella 2010 suunnistuskarttojen online-tulostuspalvelut ovat käytössänne toukokuun alusta alkaen pl. heinäkuu, jolloin olemme rastiviikoilla suunnistelemassa ja toimimme vain ennakkovarausperiaatteella.


Lisätietoja palveluistamme >>

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Mapline Oy
suunnistuskartat

Y-tunnus 1069264-5, Alv.rek.
osoite: Uitonrinne 18, FIN-58700 SULKAVA
email: mapline@mapline.fi
etunimi.sukunimi@mapline.fi
www.mapline.fi  www.k-map.net

Suunnistuskarttapalvelut, yhteyshenkilöt:

Suunnistuskarttojen tulostuspalvelut
Kristian Liljeström tj. email >>

Suunnistuskarttojen tulostuspalvelut
Jarmo Munck (015) 471 239

Suunnistuskartat ja kartoitukset,
myynti ja tuotanto
Pasi Jokelainen 0400 608 184

Suunnistuskartat ja kartoitusprojektit
Rauno Asikainen 040 526 4325